Niels F. Rodenburg: „Iedereen, echt iedereen, hoort erbij. De dakloze, iemand met een hoofddoek, de prostituee, iedereen. Daar sta ik voor.”
Volledig scherm
PREMIUM
Niels F. Rodenburg: „Iedereen, echt iedereen, hoort erbij. De dakloze, iemand met een hoofddoek, de prostituee, iedereen. Daar sta ik voor.” © Cees Elzenga / hetoog.nl

Niels F. Rodenburg helpt BIJ1 op weg naar de verkiezingen: ‘Ik ben mijn eigen uithangbord’

ENSCHEDE - Het liefst blijft hij ver van de schijnwerpers. Om BIJ1, de partij van Sylvana Simons, aan ‘minstens drie’ Kamerzetels te helpen, maakt hij voor een keer graag een uitzondering. Wie is Niels F. Rodenburg (30), de flamboyante man die een ‘pingpongrelatie’ met Enschede heeft? En waar staat die F eigenlijk voor? „Dit ben ik, en volgens mij ben ik oké. Als jij dat niet vindt: fock it.”

 1. Twentse Karine Roldaan is culturele duizendpoot ‘Geen spotlights voor mij, daarvoor heb ik een te extreme faalangst’
  PREMIUM

  Twentse Karine Roldaan is culturele duizend­poot ‘Geen spotlights voor mij, daarvoor heb ik een te extreme faalangst’

  ENSCHEDE - Het theater is haar thuis. Karine Roldaan is een culturele duizendpoot. Ze is grondlegger van de Theatermakerij, inspirator van veel voorstellingen in de stad, dramacoach voor kinderen en vanaf 1 maart ook nog eens programmeur van Concordia. Achter de schermen is ze op haar best. „In de spotlights past niet bij me. Daarvoor heb ik een te extreme faalangst.”
 1. NASA deelt eerste 360°-panoramafoto van Mars
  Play

  NASA deelt eerste 360°-panoramafo­to van Mars

 2. SEH-arts Sabine Wittens maakt zich zorgen om derde golf
  Play

  SEH-arts Sabine Wittens maakt zich zorgen om derde golf