Volledig scherm
© Reinier van Willigen

Obstakel Weerseloseweg verwijderd na klacht ondernemer in Enschede

ENSCHEDE - De klacht van Leo ten Vergert over de hobbel in de Weerseloseweg, waarover deze krant donderdag schreef, is serieus genomen. Woensdag gaf de provincie bij monde van Erik Wiltink al aan serieus te kijken naar de klachten van de ondernemer en zie daar: donderdag is direct begonnen met het verwijderen van de obstakels en het opnieuw asfalteren van de bewuste plek. 

Ten Vergert is blij. „Dit had helemaal niet hoeven te gebeuren, want het kost weer vee extra werk en geld. Maar ik ben blij dat de provincie nu ook inziet dat dit niet de ideale oplossing was voor het oversteken van de straat.”

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, foto: Reinier van Willigen

  1. Niets drijft Twentse zakenbroers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’
    PREMIUM
    Reportage

    Niets drijft Twentse zaken­broers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’

    ENSCHEDE/ALMELO - De broers Wim (58) en Pedro (53) Swier zijn bekende gezichten in het Twentse zakenleven. Wim is algemeen directeur van maaltijdleverancier Food Connect. Pedro is algemeen directeur van Vredehof Uitvaartverzorging. Maar bovenal zijn beiden broers die elkaar door dik en dun steunen. Bijvoorbeeld als Pedro moet helpen bij het identificeren van slachtoffers van rampen zoals die met de MH17.