Opnieuw vliegt er een BMW in brand in Glanerbrug, politie sluit brandstichting niet uit

MET VIDEOGLANERBRUG - Een auto in Glanerbrug is in de nacht van donderdag op vrijdag volledig uitgebrand. Brandstichting wordt niet uitgesloten. De politie is een onderzoek gestart.

 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?
 2. Radeloze Ahmed uit Enschede wil direct meer deskundige hulp naar Turkije: ‘Duizenden mensen liggen nog onder het puin, ook mijn familie’

  Radeloze Ahmed uit Enschede wil direct meer deskundige hulp naar Turkije: ‘Duizenden mensen liggen nog onder het puin, ook mijn familie’

  „Duizenden mensen liggen nog onder het puin in Turkije, waaronder mijn eigen familie. Daarom moet er nu meteen meer actie worden ondernomen”, vertelt Ahmed Yilmaz uit Enschede radeloos. Yilmaz vindt de internationale hulp, die nu op gang komt, niet genoeg. Hij wil daarom een eigen actie opzetten om meer deskundige hulp naar Turkije te krijgen.