Annie Teesink is 107 jaar. Voor de oudste van Enschede is het geen gezellige verjaardag. Door de Covid-maatregelen mag de familie niet op visite komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Annie Teesink is 107 jaar. Voor de oudste van Enschede is het geen gezellige verjaardag. Door de Covid-maatregelen mag de familie niet op visite komen. © Lars Smook

Oudste inwoner van Enschede blaast 107 kaarsjes uit: ‘Het is niet altijd makkelijk’

ENSCHEDE - Voor Johanna (Annie) Teesink was het feest afgelopen woensdag, ze bereikte de bijzondere leeftijd van 107 jaar. Haar rolstoel werd versierd met slingers en er was taart. Annie kreeg ook nog een telefoontje van wethouder Jurgen van Houdt en een brief van het Koninklijk Huis met een felicitatie. 

 1. Enschedese relschoppers leveren zelf kant en klaar bewijs: ‘Geef me een steen, geef me een steen’

  Enschedese relschop­pers leveren zelf kant en klaar bewijs: ‘Geef me een steen, geef me een steen’

  ENSCHEDE/ALMELO - Enschede leek 24 januari, de dag dat de avondklok werd ingevoerd, even oorlogsgebied. Relschoppers trokken een spoor van vernieling door de binnenstad. Schermutselingen voor het MST haalden internationale media. Gisteren stonden twee aanstichters voor de rechter. Beiden jutten die avond met zelfgemaakte filmpjes hun volgers op op sociale media. Nu heeft de een spijt, de ander minder.
 1. Vrouw vast in horrorlift op station Meppel
  Play

  Vrouw vast in horrorlift op station Meppel

 2. Grote brand in basisschool Apeldoorn
  Play

  Grote brand in basis­school Apeldoorn