Linda Hilberink: „Zonder de inkomsten van dat tijdens het randprogramma geconsumeerde bokbier geen cross in het bos. Om die reden is het wrang voor de organisatie dat een paar vleermuizen een streep dreigen te halen door de feesten.”
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Hilberink: „Zonder de inkomsten van dat tijdens het randprogramma geconsumeerde bokbier geen cross in het bos. Om die reden is het wrang voor de organisatie dat een paar vleermuizen een streep dreigen te halen door de feesten.” © Emiel Muijderman

Paardenleed? Nee joh, de vleermuizen lijden onder de military

Mijn ouders hebben toevallig net de tjokvolle prijzenkast van zeker 2 bij 1,5 meter ontmanteld. Het laatste bewijs van mijn loopbaan als ponymeisje, die ten einde kwam toen ik ging studeren.

 1. Marcus T. zou door Simo D. het criminele milieu zijn ingezogen: ‘Als ik ten onder ga dan neem ik hem mee’
  PREMIUM
  twents liquidatieproces

  Marcus T. zou door Simo D. het criminele milieu zijn ingezogen: ‘Als ik ten onder ga dan neem ik hem mee’

  Werd Marcus T. het moeras ingezogen door zijn vroeger ‘partner in crime’ Simo D., of speelt hij de vermoorde onschuld in een onderwereldconflict dat veel weg heeft van een partij schaken? Op dag zes van het ‘Twentse’ liquidatieproces probeerde T’s advocaat Sander Janssen het beeld dat zijn cliënt een gewetenloze crimineel is, te nuanceren.
 2. Klimaatrebellie slaat over op universiteit Twente: docent en studenten blokkeren vertrek naar Shell
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Klimaatre­bel­lie slaat over op universi­teit Twente: docent en studenten blokkeren vertrek naar Shell

  ENSCHEDE - Milieuactivisten hebben dinsdagochtend studenten van de Universiteit Twente tegengehouden toen die vanaf de Campus naar Shell in Pernis wilden vertrekken. De actievoerders werken en studeren aan de universiteit zelf en vinden dat die de banden met Shell moet verbreken. De klimaatcrisis is volgens hen zo ernstig dat dit soort verstorende acties nodig zijn.