Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Persoon vanuit het niets mishandeld door drie daders in Enschede

ENSCHEDE - Een persoon is zaterdagavond rond 23:15 uur door drie jongeren uit het niets aangevallen in Enschede. Het incident gebeurde op de Geessinkweg, ter hoogte van voetbalclub Victoria.

Het slachtoffer fietste in de richting van de Broekheurnering, maar werd toen ineens van de fiets werd getrokken en mishandeld. Het slachtoffer liep volgens de politie flink wat letsel op.

De daders zijn vervolgens gevlucht, vermoedelijk in de richting van de Brammelobrink. De politie is nog naar hen op zoek. Zij zijn alle drie tussen de  19 en 20 jaar en licht getint. De eerste persoon droeg een spijkerbroek en een oranje jas. De tweede droeg een spijkerbroek en een grijze hoodie en de derde een spijkerbroek en een zwarte hoodie. Mensen die iets weten, worden verzocht contact op te nemen met de politie. 

  1. Overvallers maken pizza margherita buit in Enschede: celstraffen voor beide daders

    Overval­lers maken pizza margherita buit in Enschede: celstraf­fen voor beide daders

    ALMELO/ENSCHEDE - Djo E. (22) uit Enschede is veroordeeld tot een celstraf van 20 maanden waarvan 4 voorwaardelijk omdat hij op 2 januari dit jaar een pizzakoerier beroofde in zijn woonplaats. Ook moet E. nog een openstaande voorwaardelijke celstraf van drie maanden uitzitten. Voor mededader Ariel M. (20) waren de Almelose rechters milder, hij kreeg 10 maanden jeugddetentie waarvan 167 dagen voorwaardelijk.