Steven en Diana Zwerink met hun kinderen Isa en Vesper op het Mexicaanse eiland Isla Holbox. „We zijn misschien geen goede spaarders, maar dat betekent niet dat we onvoorbereid op pad gaan.”
Volledig scherm
PREMIUM
Steven en Diana Zwerink met hun kinderen Isa en Vesper op het Mexicaanse eiland Isla Holbox. „We zijn misschien geen goede spaarders, maar dat betekent niet dat we onvoorbereid op pad gaan.” © fam. Zwerink

Platzak en toch de wereld rond? Steven en Diana uit Enschede verklappen hoe zij dat doen

ENSCHEDE - Al tien jaar reist Diana Vermeij met haar gezin door Centraal-Amerika. Zonder spaargeld of goedgevulde bankrekening. Je hoeft echt geen miljonair te zijn, zegt de Enschedese. Slimme globetrotters over hun keuzes en drijfveren.     

 1. Dit voormalige zomerhuisje is de laatste grote kans op een perceel in de exclusieve parkwijk van Enschede
  PREMIUM
  Reportage

  Dit voormalige zomerhuis­je is de laatste grote kans op een perceel in de exclusieve parkwijk van Enschede

  ENSCHEDE - Zou je hier (zie foto 1) willen wonen? Dit voormalige zomerhuisje van de textielfamilie Blijdenstein is de laatste grote kans op een perceel in de exclusieve parkwijk ’t Vaneker aan de rand van Enschede. Begin maar vast te sparen, tweede helft dit jaar komt het hans-en-grietjehuis op de markt. ’t Vaneker, pronkstuk van particulier opdrachtgeverschap, is bijna af. Een rondleiding aan de hand van foto’s.
 2. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.