De vluchtauto strandt in een sloot aan de Aamsveenweg.
Volledig scherm
PREMIUM
De vluchtauto strandt in een sloot aan de Aamsveenweg. © Dennis Bakker / News United

Politie achtervolgt boeven met 150 kilometer per uur door drukke stad: ‘Onze dochter werd op een haar na geraakt’

Na een spectaculaire achtervolging en de arrestatie van drie mannen in Enschede en Glanerbrug lijkt een autodiefstal te zijn opgelost. Omstanders vroegen zich echter af of de rit op hoge snelheid door het drukke hart van Enschede wel nodig was. „Onze dochter werd op een haar na geraakt.” De politie legt uit waarom zo hard werd gereden.

8 reacties

 • J de Vries

  2 maanden geleden
  Idioot dat deze mensen er met een taakstraf vanaf komen. Bepaal in de wet dat voor dit soort vergrijpen er minimaal een jaar gevangenis op staat en intrekken rijbewijs voor b.v. vijf jaar. Door dit vast te leggen kan een handige advocaat met een zielig verhaal er niet onderuit bij een rechtspraak.
 • Hephzibah Yahudah

  2 maanden geleden
  Wat mij irriteert, is dat zo’n gast een WERKSTRAF krijgt. Deze figuren moeten echt de bak in voor één jaar of twee jaar. Dan wordt het minder.
 • Adriana Ubbink

  2 maanden geleden
  Een gestolen auto en de Politie rijdt bijna een kind dood. Kom op, er is toch geen levensgevaar als er een auto gejat wordt. Te bizar.
 • wim koelewijn

  2 maanden geleden
  Het is nooit goed...doen ze niets..roepen ze waar is BLAUW...doen ze wel hun werk is het niet goed...en dat op een haar na...hoe groot is deze haar ? Kom,op..waarom moet dit allemaal zo opgeblazen worden..er is nu eenmaal een risico aan een achtervolging....
 • R. Boei

  2 maanden geleden
  Graag vastzetten tot 2123, stelletje idioten.
 1. Gemist? 20.000 euro boete dreigt om volkstuintje in Enschede & De Grolsch Veste in handen van de UEFA
  met videojournaal

  Gemist? 20.000 euro boete dreigt om volkstuin­tje in Enschede & De Grolsch Veste in handen van de UEFA

  Hoe Gerrit uit Almelo na twee bierglazen inburgerde in Warstein en er zelfs koning werd: ‘Het groeide gigantisch uit de klauwen’ | Voor Gerrit Makkinga gaat er niets boven Warsteiner. Niet alleen op het biertje zelf is hij verzot, hij verzamelt ook alles wat los en vastzit van het merk. Z’n band met het merk gaat inmiddels zover dat hij volledig is ingeburgerd in Warstein, het plaatsje in Duitsland waaraan het biertje z’n naam ontleent. De Almeloër bracht het daar nu zelfs tot schutterskoning.