Carlo ter Ellen DPG Media
Volledig scherm
© Carlo ter Ellen DPG Media

Politie ergert zich aan filmende pottenkijkers bij reanimatie op straat: ‘Gewoon onbeschoft’

Stel je voor, je geliefde krijgt op straat een hartstilstand en moet worden gereanimeerd. En dan staan er zo’n 150 mensen naar te kijken en te filmen. Hoe zou je het zelf vinden om zo gefilmd te worden?

26 reacties

 • Rienie Franssen

  2 maanden geleden
  @ Annie Driessen. Misschien is dat een goed idee. Dat een boa of agent deze onbeschofte mensen gaat filmen én online zet. Uiteraard voorzien van tekst en uitleg.
 • Remi lubberink

  2 maanden geleden
  Allemaal bekeuren. Dan heb je geen gevoel als je leed van een ander filmt en het nog deelt op verjaardagen voor je eigen gezicht. Het zal je maar overkomen, en zobiezo de huidige maatschappij hoe we met elkaar omgaan.
 • Tonnie Blankhorst

  2 maanden geleden
  Hoe kan het toch dat de privacywetgeving totaal niet werkt. Het lijkt wel of die wet bedoeld is om foute mensen te beschermen Stoppen met die privacywet.
 • Annie Driezen

  2 maanden geleden
  En stel dat ik met de rug naar de hulpverleners toe het filmend publiek zou gaan filmen... Ik denk dat ik dan de massa over me heen krijg want zij willen niet gefilmd worden...
 • HAM Boelens

  2 maanden geleden
  Of helpen of wegwezen. Blijf je staan, bekeuring, ga je filmen, dan de telefoon inleveren plus bekeuring. Moet je zien of ze blijven staan. Hier een extra politie mee laten gaan. Wordt zo dik betaald en worden we weer wat socialer.