Radiopresentator 1Twente neemt tijdens uitzending woedend ontslag om coronafeestje bij studio

ENSCHEDE - ‘Dit is niet de eerste keer dat ze hier corona negeren. Ik heb principes. Ik stop bij 1Twente.’ Presentator Jorik Heins nam vrijdagavond tijdens zijn radioshow per direct ontslag uit woede over een coronafeestje dat zich voor zijn ogen bij de studio van lokale omroep 1Twente afspeelde. 

10 reacties

 • H. Hogenkamp

  1 maand geleden
  Dit moeten veel meer mensen doen, dan kleurt de veiligheidsregio Twente misschien ook eens van donkerrood naar een lichtere kleur. We moeten het nog steeds samen doen!
 • Yvonne Veld

  1 maand geleden
  @Jan: Ik denk dat Bill Gates (of een alien) bij jou allang iets geinplanteerd heeft gezien je denkwijze. Jij vindt dat ze het in Brazilië of de VS in Trumptijd beter aangepakt hebben? @ Corrie: De koning zou van mij best op mogen stappen. Gezien zijn functie een voorbeeld voor de bevolking maar hij heeft blijkbaar last van black-outs of een dikke plaat voor de kop, lak aan regels en adviezen die voor hem / hen schijnbaar niet gelden. Als zij ziek worden staat een heel ziekenhuisapparaat klaar.
 • Corrie Tiemessen

  1 maand geleden
  De koning Stapt toch ook niet uit zijn functie,, na het feest vieren van Oranje.
 • Jan Heikamp

  1 maand geleden
  weer iemand die zich opwind om niks. Die regels van 1,5 en kapjes is niet vanwege wat eerst als soort griep werd bestempeld. Griep heerst elk jaar wel en nu ineens moeten we ,bij wet geregeld, uit elkaar blijven want zo willen ze de macht over je uitoefenen en bij een borrel een kapje op,dat is lastig drinken.Ik heb van begin af aan niet vertrouwd en een regering die zo met zijn burgers omgaat,die 1,5 is een misdaad tegen de menselijkheid met dank aan Gates die dit uitgedokterd heeft
 • wilma siefers

  1 maand geleden
  Dat is de goede reactie