Burgemeester Bleker heeft drs. Paul van Katwijk vrijdag een koninklijke onderscheiding uitgereikt bij zijn afscheid als docent van de UT.
Volledig scherm
Burgemeester Bleker heeft drs. Paul van Katwijk vrijdag een koninklijke onderscheiding uitgereikt bij zijn afscheid als docent van de UT. © Reinier van Willigen

Ridderorde voor UT-docent Paul van Katwijk die een eigen leerlijn heeft ontwikkeld

ENSCHEDE -  Bij zijn afscheid als docent technische geneeskunde aan de Universiteit Twente, werd drs. Paul van Katwijk vrijdag verrast met een koninklijke onderscheiding. Burgemeester Roelof Bleker mocht de in december vorig jaar gepensioneerde Van Katwijk verblijden met de titel Ridder in de orde van Oranje Nassau. 

  1. Politie reageert op wilde verhalen: geen gewonde of neergestoken fans van FC Twente in Florence

    Politie reageert op wilde verhalen: geen gewonde of neergesto­ken fans van FC Twente in Florence

    ENSCHEDE/FLORENCE - Er is volgens de politie en FC Twente geen enkele indicatie dat er donderdag supporters van de club gewond zouden zijn geraakt in Florence na steekpartijen. Dat laat de politie weten via Twitter, als antwoord op tal van berichten die momenteel rondgaan op sociale media en Telegram. Er liggen voor zover bekend ook geen gewonde Twentenaren in het ziekenhuis in Italië.