Gerrit-Jan Elshof en Lisa Welhuis timmeren aan de weg met hun schortenatelier Doek & Dook. „Mede door social media is de presentatie van je bedrijf steeds belangrijker geworden.”
Volledig scherm
PREMIUM
Gerrit-Jan Elshof en Lisa Welhuis timmeren aan de weg met hun schortenatelier Doek & Dook. „Mede door social media is de presentatie van je bedrijf steeds belangrijker geworden.” © Annina Romita

Rosy’s, Kosie, maar ook Red Bull: ze lopen hier allemaal in de schorten van het Enschedese Doek & Dook

ENSCHEDE - Lisa Welhuis is de jonge creatieveling en Gerrit-Jan Elshof de ervaren zakenman. Samen runnen ze het Enschedese schortenatelier Doek & Dook. Hun klanten? Rosy’s, Frank & Charlie en Kosie, maar ook internationale bekenden als Red Bull, Bilderberg Hotels en Meatless Farm. 

  1. Jörn Varwijk (38) uit Losser innovatief met Smilemakerz: ‘Van eigen tanden naar kunstgebit in één behandeling’
    PREMIUM

    Jörn Varwijk (38) uit Losser innovatief met Smilema­kerz: ‘Van eigen tanden naar kunstgebit in één behande­ling’

    LOSSER/ENSCHEDE - Wat als het verlangen naar méér constant blijft klagen? Kies je dan voor een vertrouwde werkomgeving met een fantastisch inkomen, of ga je verder? Tandprotheticus Jörn Varwijk (38) uit Losser besloot het laatste. Hij verliet het familiebedrijf Varwijk, opende zijn eigen ‘Smilemakerz’ en werkt aan innovatieve behandelwijzen: „Van eigen tanden naar kunstgebit in één behandeling.”