Django Deutscher (links) en Jesse van het Bolscher van Alifa bij de dozen met bestellingen bij het Energieloket. Dagelijks komen er tweehonderd bestellingen binnen bij het Energieloket.
Volledig scherm
PREMIUM
Django Deutscher (links) en Jesse van het Bolscher van Alifa bij de dozen met bestellingen bij het Energieloket. Dagelijks komen er tweehonderd bestellingen binnen bij het Energieloket. © Emiel Muijderman

Run op gratis ledlampen en douchetimers: Enschedeërs worden akelig hebberig

ENSCHEDE - Van douchetimers en radiatorfolie tot ledlampen. Er is vanaf dag één een run op de gratis energiebesparende producten die de gemeente Enschede aanbiedt. Maar: op is op. En daar heeft niet iedereen begrip voor.  

 1. Ploumen (PvdA): ‘Ik werd minister omdat ik goed ben’
  PREMIUM

  Ploumen (PvdA): ‘Ik werd minister omdat ik goed ben’

  Lilianne Ploumen mist het. Met de trein en bus naar Den Haag gaan, en het gesprek aanknopen met de mensen die haar onderweg aanspreken. Luisteren. „Want dat is wat democratie is”, vertelde ze tijdens de interactieve talkshow Van Torentje naar Torentje, van de Universiteit Twente en De Twentsche Courant Tubantia. „Ik wil hun stem zijn. Ook van de mensen die zeggen: naar ons wordt nooit geluisterd. Anders ben je geen knip voor de neus waard.”
 1. 'Straatrace' in Epe blijkt remproeven van de politie te zijn na ongeluk
  Play

  'Straatrace' in Epe blijkt remproeven van de politie te zijn na ongeluk

 2. de Stentor Nieuws Update: Ernstig bedrijfsongeval in Apeldoorn & Renske wil alleen maar roze
  Play
  VIDEO

  de Stentor Nieuws Update: Een ernstig bedrijfson­ge­val en Renske wil alleen roze

  5 maart