Simone Kratz: „Jouw hemel is mijn hel. Een belangrijke zin voor mij. Ik mag iets fantastisch vinden wat jij verafschuwt.”
Volledig scherm
PREMIUM
Simone Kratz: „Jouw hemel is mijn hel. Een belangrijke zin voor mij. Ik mag iets fantastisch vinden wat jij verafschuwt.” © Rikkert Harink

Simone Kratz, de vrouw achter het Wilminktheater: ‘Binnenkort trouw ik voor het eerst. Het gaat mij niet om het huwelijk, maar om Gerard’

Met Youp van ’t Hek naar de kroeg of een hapje eten met Najib Amhali hoort bij het werk van Simone Kratz (54). Precies 25 jaar zorgt zij ervoor dat het bruist in het Wilminktheater, Muziekcentrum en de Kleine Willem. Een kijkje in het levendige hoofd van een circusmeisje.

  1. Voor 3200 bedrijven in Twente en de Achterhoek dreigt terugbetaling van miljoenen NOW-subsidie
    PREMIUM

    Voor 3200 bedrijven in Twente en de Achterhoek dreigt terugbeta­ling van miljoenen NOW-subsidie

    ENSCHEDE/DOETINCHEM - Ruim 40 procent van de bedrijven in Twente en de Achterhoek die van maart tot en met mei vorig jaar loonkostensubsidie ontvingen dreigt die NOW-subsidie te moeten terugbetalen. Reden: deze ondernemingen hebben bij de uitvoeringsinstantie het UWV nog steeds geen definitieve berekening aangevraagd voor de eerste periode NOW. Het gaat om 2200 bedrijven in Twente en 1000 in de Achterhoek.