Rechtbanktekening van verdachten Simo D. (R) en Marcus T. in de rechtbank van Amsterdam, die verdacht worden van een reeks zeer gewelddadige moordaanslagen in Twente en Gronau.
Volledig scherm
Rechtbanktekening van verdachten Simo D. (R) en Marcus T. in de rechtbank van Amsterdam, die verdacht worden van een reeks zeer gewelddadige moordaanslagen in Twente en Gronau. © ANP

‘Sleutelgetuige in Twents liquidatieproces wist dat hij op een lijstje stond, hij zat in het nauw’

Tubantia Crime PodcastHet zijn drukke weken in de rechtbank in Overijssel. Het Twentse liquidatieproces en de zaak rond kruisboogschutter Kenzo K. zijn twee grote zaken waar misdaadverslaggevers Erwin Waanders en Maarten Schoon zich over buigen. En dan is er ook nog een update over De Zaak Beckum.

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”