Volledig scherm
Ballenbak

Speelparadijs in Enschede ontruimd na melding ongedierte

ENSCHEDE - Avontura Twentehallen is vrijdagmiddag direct gesloten na een melding van ongedierte. Dat bevestigt de locatiemanager van het speelparadijs van Optisport.

In de loop van de middag is er bij de medewerkers van Avontura een melding gedaan van ongedierte. „Daarop hebben we niet getwijfeld en de zaak gesloten”, zegt locatiemanager Luana Bilgic. 

‘Geen risico nemen’

Ze kan niet zeggen om welk soort ‘ongedierte’ het gaat. Buiten spreken ouders over ratten. „Maar we horen verschillende dingen en willen in ieder geval geen enkel risico nemen.” Het speelparadijs heeft de deuren in ieder geval voor vrijdag gesloten. 

De aanwezige kinderen hebben ter compensatie een ijsje gekregen en een vrijkaartje voor een andere dag. De ongediertebestrijding is gebeld om te kijken wat er precies in het speelparadijs aan de hand is. „Zaterdag weten we meer”, aldus Bilgic.

  1. Niets drijft Twentse zakenbroers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’
    PREMIUM
    Reportage

    Niets drijft Twentse zaken­broers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’

    ENSCHEDE/ALMELO - De broers Wim (58) en Pedro (53) Swier zijn bekende gezichten in het Twentse zakenleven. Wim is algemeen directeur van maaltijdleverancier Food Connect. Pedro is algemeen directeur van Vredehof Uitvaartverzorging. Maar bovenal zijn beiden broers die elkaar door dik en dun steunen. Bijvoorbeeld als Pedro moet helpen bij het identificeren van slachtoffers van rampen zoals die met de MH17.