Boerderij aan de Weerseloseweg met het 2 hectare grond, aan de rand van Enschede, in december gekocht door bouwer Trebbe om er tenminste 15 huizen in de vrije sector te bouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Boerderij aan de Weerseloseweg met het 2 hectare grond, aan de rand van Enschede, in december gekocht door bouwer Trebbe om er tenminste 15 huizen in de vrije sector te bouwen. © Carlo ter Ellen DPG Media

Te laat! Bouwer Trebbe is Enschede te snel af en koopt voor miljoenen beoogde bouwgrond aan stadsrand

Met de koop van een boerderij en een flinke lap grond aan de stadsrand is bouwer Trebbe de gemeente Enschede te snel af geweest. Sinds deze week moet iedere eigenaar die in het gebied Horstmanpark zijn grond wil verkopen dat eerst aanbieden aan de gemeente. Maar Trebbe blijkt er een kleine drie maanden geleden al een stuk te hebben weggekaapt.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.