De trein in kwestie bij Glanerbrug
Volledig scherm
De trein in kwestie bij Glanerbrug © Dennis Bakker / News United

Tijdelijk geen treinen tussen Enschede en Gronau door lekkende trein bij Glanerbrug

GLANERBRUG - Vanwege een lekkend treinstel bij Glanerbrug, ligt het treinverkeer tussen Enschede en Gronau deze dinsdagavond stil. De lekkage werd ontdekt op station Glanerbrug, bij een trein die vanaf Enschede kwam. Onduidelijk is wat er precies lekt. 

 1. Grote verslagenheid na overlijden Floris (16) op Deurningerstraat: ‘Het ene moment lach je samen, het andere moment is hij weg’
  PREMIUM

  Grote verslagen­heid na overlijden Floris (16) op Deurninger­straat: ‘Het ene moment lach je samen, het andere moment is hij weg’

  ENSCHEDE - Ze wilden hun tussenuur gebruiken voor een bezoekje aan de supermarkt, even wat halen voor de volgende toets. Maar terug op school kwamen de leerlingen van 4 vwo niet. Ze werden aangereden, door een vrachtwagen. Floris (16) overleefde het niet. Bij klasgenoten is de verslagenheid groot, in de Deurningerstraat klinkt de roep om veiligheidsmaatregelen. „Hoe vaak moet het misgaan?”
 2. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.