Met grote sjorbanden heeft de brandweer vrijdagavond drie enorme populieren in een tuintje aan de Bilderdijkstraat aan elkaar vastgemaakt. Ze dreigen om te vallen. Maar niemand komt ze kappen, zegt de buurman.
Volledig scherm
Met grote sjorbanden heeft de brandweer vrijdagavond drie enorme populieren in een tuintje aan de Bilderdijkstraat aan elkaar vastgemaakt. Ze dreigen om te vallen. Maar niemand komt ze kappen, zegt de buurman. © GinoPress B.V.

Torenhoge populieren in Enschedese achtertuin vallen bijna om: ‘hier moet snel iets gebeuren’

ENSCHEDE - Ze moeten gekapt worden. En snel ook. Drie populieren in de achtertuin van een oude dame aan de Bilderdijkstraat dreigen om te vallen, maar hoveniersbedrijven en boomspecialisten geven geen sjoege. De gemeente wil nu helpen. „We maken ons zorgen.”

  1. Stemming zit er weer goed in op 19e Meimarkt Pathmos

    Stemming zit er weer goed in op 19e Meimarkt Pathmos

    Het is het jaarlijkse hoogtepunt van de wijk: de Meimarkt Pathmos. Zaterdag werd die al weer voor de negentiende keer gehouden. Altijd gezellig, altijd duizenden bezoekers die over de kilometerlange rommelmarkt door de karakteristieke straten van Pathmos rondstruinen. Bewoners en verkopers van buiten de wijk hadden hun zolders weer flink uitgekamd en gelukkig werden er goede zaken gedaan. Mede dankzij de optredens op het Muziekplein dat bij de Meimarkt hoort, zat ook de muzikale stemming er als vanouds goed in.
    Enschede