Twee zwaargewonden en enorme ravage bij aanrijding op A35 bij Enschede

MET VIDEO | UpdateENSCHEDE - Een auto en een busje met aanhanger zijn zondag vroeg in de ochtend met elkaar in botsing gekomen op de A35 bij Enschede-Zuid. Twee personen raakten daarbij zwaargewond.

 1. Gala ’n Lesten Stuuver ‘nieuwe stijl’ pakt in Rossum goed uit

  Gala ’n Lesten Stuuver ‘nieuwe stijl’ pakt in Rossum goed uit

  ROSSUM - Een nieuwe zaalindeling en andere opzet voor de muzikale ondersteuning tijdens het gala. Het zijn kleine aanpassingen die positief uitpakken voor het 50ste gala van ‘n Lesten Stuuver in Rossum. De 1.100 bezoekers, verdeeld over vier uitverkochte avonden (zaterdagavond de laatste), reageren enthousiast. Vooral, omdat de bekende ingrediënten voor een succesvol gala niet ontbreken, namelijk buuts, zang en dans.
 2. Volleybal: derbyzeges voor Devoko en Rivo, Gemini stunt bij koploper en zeldzaam verlies Flevoll
  PREMIUM

  Volleybal: derbyzeges voor Devoko en Rivo, Gemini stunt bij koploper en zeldzaam verlies Flevoll

  Het was derby day in de topdivsie A voor vrouwen. De zes Twentse teams op het een na hoogste niveau namen het tegen elkaar op. Daarbij waren er zeges voor Devoko, Apollo 8 2 en Rivo Rijssen. Verder zorgden de vrouwen van Kerkemeijer Gemini voor een stunt bij koploper WSV en leed Kuipers Flevoll een zeldzame nederlaag. Bij de mannen maakte Webton Hengelo geen fout tegen Olhaco, terwijl het spannend blijft in de derde divisie A.