Volledig scherm
© Robin Hilberink

Weekend in Enschede: Halloweenkermis, Platenbeurs en disco

ENSCHEDE - Het weekend staat weer voor de deur en er staan veel activiteiten op het programma. Wij hebben ze op een rijtje gezet. Een fijn weekend gewenst!

Halloweenkermis

Vanaf vrijdag staat het Volkspark een week in het thema van de Halloweenkermis. De kermis dankt zijn naam aan de vele halloween-activiteiten die worden georganiseerd voor jong en oud. De entree is gratis en de kermis is iedere dag geopend van 13.00 tot 23.00 uur.

Platenbeurs

In Expo Twente wordt aanstaande zaterdag de grootste platenbeurs van Oost-Nederland gehouden. Er zijn meer dan vijftig stands. Van Bob Dylan tot Normaal: er is voor iedereen iets te vinden. Voor de eerste 150 bezoekers is er een goodiebag gevuld met vinyl, promo’s en cd’s. De entree is gratis en de beurs is van 10.00 tot 17.00 uur.

Stille Disco

De eerste editie van de Stille Disco is vrijdagavond in het Metropool Enschede. De disco met koptelefoons duurt van 23.00 tot 04.00 uur. Kaarten zijn voor 11,75 euro te bestellen bij Ticketmaster of voor 14,00 euro te koop aan de deur.

VierBijVier

Vier verschillende dj’s Dj’s Tissa, Glenn b2b Daparohu, Fukurō en Rolf draaien zaterdag de hele avond bij Bistro en Wijnbar BRUUT. Kaarten zijn voor 6,79 euro te koop via de site of voor 10 euro verkrijgbaar aan de deur.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede