Volledig scherm
© Getty Images

Wie worden de sporthelden van Enschede?

ENSCHEDE - Op vrijdag 20 september wordt het Sportgala van Enschede gehouden. Sportaal wil graag voor 30 juni kandidaten vinden die in aanmerking komen voor de eervolle prijzen.

Wie mogen zich de sportvrouw, sportman, sporttalent, sportvrijwilliger en sportploeg van het jaar noemen? Dat wordt op 20 september bekend gemaakt op het Enschedese Sportgala. Op deze avond wordt de Enschedese top- en breedtesport in het zonnetje gezet. Sportaal is hiervoor op zoek naar sporthelden. Ook wordt op die avond de Auke Vleer Waarderingsprijs uitgereikt aan de sportvereniging, organisatie of sportinitiatief van het jaar.

Sportprestatie

Het sportbedrijf Sportaal roept mensen en clubs op om iemand die in het seizoen 2018-2019 een bijzondere sportprestatie hebben geleverd voor 30 juni aan te melden via sportaal.nl/sportverkiezing. Op deze pagina kan men ook de criteria lezen om in aanmerking te komen voor een nominatie en meer informatie over de jury en de stemprocedure.

Fotowedstrijd

Ook dit jaar is de sportfotowedstrijd een onderdeel van de Sportverkiezing Enschede. Met deze fotowedstrijd gaat Sportaal op zoek naar de beste sportfoto van het jaar. Iedereen mag meedoen, zowel amateurfotografen als professionals.

Deelnemende foto's (minimaal 2 Mb) dienen tussen 1 juli 2018 en 30 juni 2019 gemaakt te zijn. Daarnaast dienen de foto's in Enschede genomen te zijn of de Enschedese sporters en de sport in beeld te brengen.

Reglement

Lees het volledige reglement op sportaal.nl/sportverkiezing. Meedoen kan door de sportfoto uiterlijk 30 juni in te sturen naar info@sportaal.nl t.a.v. : Sportfoto Enschede.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede