Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Zes Twentse bedrijven failliet

ALMELO –De rechtbank Almelo heeft vijf Twentse bedrijven failliet verklaard, terwijl een zesde faillissement door de rechtbank in Rotterdam werd overgeheveld naar Twente. De failliete ondernemingen zijn:

Remerink Group uit Oldenzaal. Dit bedrijf handelt aan de Hinmanweg in Oldenzaal in gecertificeerd tropisch hardhout. Het heeft ook een vestiging in het Afrikaanse land Gabon. Klanten zijn houtverwerkende industrieën in Europa. Curator is mr. Hendrie Aarnink.

EM-GE Fronten in Oldenzaal, een houtbewerkingsbedrijf gespecialiseerd in de productie van houten en MDF fronten en onderdelen voor de keukenindustrie en interieurbouw. EM-GE is de handelsnaam, het bedrijf staat als Meubelmakerij Gerritzen ingeschreven met de Kamer van Koophandel. Curator is mr. Nick Leferink uit Enschede.

Los Angeles Occassions, een autohandel aan de Daltonstraat in Rijssen. Curator mr. Jeroen Stekelenburg.

Cuesome in Hengelo, technologische ondersteuning van evenementen. Curator is mr. Van Denderen.

Oost-Nederland Vlechtwerk in Almelo, een besloten vennootschap gespecialiseerd in betonvlechtwerk. Curator is Erik Nijhoff.

H. Kruidenier Holding, de houdstermaatschappij was geregistreerd in Rotterdam, maar wordt gerund vanuit Buurse. Curator is mr. Ronald Lindeboom.