De MediaMarkt in Enschede op Black Friday in 2020: mensen met een mondkapje voor wachten op 1,5 meter van elkaar totdat ze naar binnen mogen. Als het dit jaar op Black Friday te druk is in de winkel, kan dat zomaar weer de realiteit zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
De MediaMarkt in Enschede op Black Friday in 2020: mensen met een mondkapje voor wachten op 1,5 meter van elkaar totdat ze naar binnen mogen. Als het dit jaar op Black Friday te druk is in de winkel, kan dat zomaar weer de realiteit zijn. © Annina Romita

Zo proberen winkels en gemeenten in Twente de verwachte drukte op Black Friday (een beetje) te reguleren

UpdateALMELO/ENSCHEDE/HENGELO - Winkeliers in de binnensteden van Twente hopen morgen, op Black Friday, hun slag te slaan, misschien wel voor de voorlopig laatste keer nu een nieuwe lockdown dreigt. Tegelijkertijd gelden er nu al coronaregels als de 1,5 meter afstand. Hoe spreid je al dat publiek? „Simpel: Black Friday duurt tegenwoordig toch een heel weekend.”

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    2

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?