Aartje Bosch en Edwin Top (l) geven met een gerust hart na twintig jaar het stokje van De Witte Berken over aan Jan en Margreet Paauwe.
Volledig scherm
PREMIUM
Aartje Bosch en Edwin Top (l) geven met een gerust hart na twintig jaar het stokje van De Witte Berken over aan Jan en Margreet Paauwe. © Hans van de Vlekkert

Afscheid nemen en een nieuw begin: hotel De Witte Berken in Epe is verkocht en klaar voor frisse wind

Laatste en eerste gasten. Afscheid nemen en welkom heten. Oude eigenaren en nieuwe eigenaren. Aartje Bosch (59) en Edwin Top (53) behoren tot de eerste categorie. Jan(51) en Margreet (42) Paauwe tot de tweede. Hotel Restaurant De Witte Berken is verkocht. Na 20 jaar waait er een nieuwe wind door het in wit opgetrokken pand in de bossen van Epe.

 1. Loslopende honden blijven in Epe plaag voor herder Lammert: ‘Ze veroorzaken meer onrust dan wolven’
  PREMIUM
  video
  3

  Loslopende honden blijven in Epe plaag voor herder Lammert: ‘Ze veroorza­ken meer onrust dan wolven’

  Lammert Niesing is er de man niet naar om kwaad te worden. Dat gebeurde dus ook niet toen de hond van een hardloopster gisteren zijn schaapskudde op de Renderklippen bij Epe en Heerde aanviel. ,,Ik ga liever in gesprek, maar die mevrouw dacht: ‘Laat ik maar doorlopen’.’’ De herder vreest dat dit soort incidenten altijd zal blijven gebeuren, ook al is er een aanlijngebod.
 2. Wat te doen met fotoarchief van alles over Go Ahead Eagles? Dochter Iris maakt kwartetspel van foto’s Han
  PREMIUM

  Wat te doen met fotoar­chief van alles over Go Ahead Eagles? Dochter Iris maakt kwartet­spel van foto’s Han

  Waar Go Ahead Eagles gaat, gaan zij. Zowel uit als thuis, gewapend met de camera. Maar nu is thuis wel heel letterlijk voor Han en Iris Balk. Vader en dochter kijken al bijna een jaar de wedstrijden van de Deventer club vanuit huis in Vaassen. In een tijd waar je thuis vaak grijpt naar de bordspellen, bedachten de twee iets leuks om te doen met het immense fotoarchief van Han: een Go Ahead Eagles-kwartetspel.
 1. Vogelspotters samen om Lemmergier te spotten: 'Om de kick'
  Play

  Vogelspot­ters samen om Lemmergier te spotten: 'Om de kick'

 2. Wereldwijd duizenden mensen bij pro-Palestina-demonstraties
  Play

  Wereldwijd duizenden mensen bij pro-Palestina-demonstra­ties

Veluwe