De manier waarop wethouder Robert Scholten omging met de aanleg van twee inritten, zorgt voor ergernis bij zowel omwonenden als gemeenteraad.
Volledig scherm
PREMIUM
De manier waarop wethouder Robert Scholten omging met de aanleg van twee inritten, zorgt voor ergernis bij zowel omwonenden als gemeenteraad. © Henri van der Beek / Inzet: Hans van de Vlekkert

Arrogantie van de macht regeert in Epe

analyseNeemt de gemeente Epe haar burgers wel serieus? Door de manier waarop de gemeente omgaat met het legaliseren van twee uitritten, die ze zelf illegaal had laten aanleggen, worden daar grote vraagtekens bij geplaatst. Niet alleen door de burgers die zich gepiepeld voelen door burgemeester en wethouders. 

  1. Deze Nunspeter is dé man achter de kostuums van Sint en piet: ‘Ik ken zeker 100 sinterklazen’
    PREMIUM
    met video

    Deze Nunspeter is dé man achter de kostuums van Sint en piet: ‘Ik ken zeker 100 sinterkla­zen’

    Sander Klugt (50) uit Nunspeet wist al op zijn vierde jaar dat Sinterklaas een fabeltje was. Hij knipte foto’s uit Wibra-folders en speelgoedgidsen en het viel hem toen al op dat er zoveel verschil zat in kleding, baard en andere details. Klugt dacht jaren later ‘dat kan anders en beter’. Nu krijgt hij jaarlijks tientallen aanvragen voor zijn kostuums. ,,De eerste kwam op 3 januari al binnen.”