Judit bij de linker achterband van haar Volkswagen Lupo die afgelopen nacht in brand vloog.
Volledig scherm
PREMIUM
Judit bij de linker achterband van haar Volkswagen Lupo die afgelopen nacht in brand vloog. © Luciano de Graaf

Auto van Judit uit Vaassen in brand gestoken met aanmaakblokjes: ‘Ga andere hobby’s zoeken!’

Update
Voor de zevende keer in korte tijd is in Wijk 02 in Vaassen een auto in brand gevlogen. De kans dat het om brandstichting gaat, is erg groot: een buurtbewoner schopte een strip brandende aanmaakblokjes weg die tegen de linkerachterband stonden. Eigenaresse Judit van Dun: ,,Ongelooflijk, dit.’’

 1. Zogenaamde bankmedewerker kwam pasje in Epe ophalen: ‘Ze trappen er toch zelf in’
  PREMIUM

  Zogenaamde bankmede­wer­ker kwam pasje in Epe ophalen: ‘Ze trappen er toch zelf in’

  Bij de politie reageerde de 20-jarige L.B. uit Zwolle nog wat stuurs, nadat hij was betrapt bij een poging een dame op leeftijd in Epe op te lichten. ‘Ze trappen er toch zelf in’, zou hij tijdens het verhoor gezegd hebben. Hij deed zich voor als bankmedewerker en kwam haar pasje ophalen. De dame in kwestie had het alarmnummer gebeld toen hij aan de deur stond, zodat de jongeman gelijk kon worden opgepakt.
 2. Bestuurscrisis in Epe verscherpt: coalitiepartij dreigt met uitstappen
  PREMIUM
  1

  Bestuurs­cri­sis in Epe verscherpt: coalitie­par­tij dreigt met uitstappen

  Gemeentebelangen stapt uit de coalitie in Epe indien de grootste fracties niet snel orde op zaken stellen. Dat zegt fractievoorzitter Jan van Limburg. Hij noemt het onaanvaardbaar dat er nog steeds geen duidelijkheid is over de problemen in het college van burgemeester en wethouders. Na het opstappen van wethouder Robert Scholten en ook diens opvolger Michiel Wiersinga, is de ontstane vacature nog steeds niet ingevuld.

Veluwe