De gemeente Epe wil bedrijventerrein Eekterveld in Vaassen uitbreiden. Dat moet gebeuren aan de overkant van de Talhoutweg.
Volledig scherm
PREMIUM
De gemeente Epe wil bedrijventerrein Eekterveld in Vaassen uitbreiden. Dat moet gebeuren aan de overkant van de Talhoutweg. © Google Streetview

Bedrijventerrein in Vaassen breidt uit: ruimte voor 14 bedrijven

Op de uitbreiding van bedrijventerrein Eekterveld in Vaassen is ruimte voor veertien bedrijven. Dat blijkt uit een kavelschets. De gemeente Epe lijkt nu serieus werk te maken van de vierde fase.

 1. Epe springt in de bres voor ‘Peet en Mies’, want de jongens van de kermis hebben een zwaar jaar achter de rug
  PREMIUM
  video

  Epe springt in de bres voor ‘Peet en Mies’, want de jongens van de kermis hebben een zwaar jaar achter de rug

  Ze schitterden ooit in Man Bijt Hond als De jongens van de kermis, maar het afgelopen jaar was er bitter weinig glans in het leven van Peter Olde Scholtenhuis (54) en Michel van den Esschert (49) uit Epe. ,,We hebben vooral stil gestaan.’’ Met een orgeltje trokken ‘Peet en Mies’ langs verzorgingshuizen om nog voor enig vertier te zorgen, maar zwieren en zwaaien was er niet bij. ,,Gelukkig mogen we nu wel oliebollen verkopen. Anders zouden we stuk gaan.’’ Dorpsgenoten komen zaterdag in actie om geld in te zamelen voor het illustere duo. En dat leidt weer tot gemengde gevoelens.
 1. Enorme explosie in centrum Madrid
  Play

  Enorme explosie in centrum Madrid

 2. Tijdens avondklok de hond uitlenen? “Dat gaan we niet doen!''
  Play

  Tijdens avondklok de hond uitlenen? “Dat gaan we niet doen!''

Veluwe