Niet alleen de bestuurscultuur in Epe moet op de schop, ook de raadzaal, is de roep in de plaatselijke politiek. De achterste raadsleden kijken tegen ruggen aan, de voorsten zien de achtersten niet.
Volledig scherm
PREMIUM
Niet alleen de bestuurscultuur in Epe moet op de schop, ook de raadzaal, is de roep in de plaatselijke politiek. De achterste raadsleden kijken tegen ruggen aan, de voorsten zien de achtersten niet. © Gep Leeflang

Bestuurscultuur én raadzaal moeten op de schop in Epe. Ondanks dat verbouwing net klaar is

Niet alleen de bestuurscultuur in Epe moet op de schop, ook de raadzaal van het net verbouwde gemeentehuis. Die roep klonk gisteravond terwijl de nieuwe gemeenteraad het advies van informateur Dick van Hemmen besprak welke partijen de komende vier jaar de coalitie moeten vormen. De huidige raadzaal zou een belemmering zijn voor het politieke proces. 

  1. Eigenheid, lol en rollend naar huis bij Bij Maarten in ’t Koetshuis in Vaassen
    PREMIUM
    OVER DE TONG

    Eigenheid, lol en rollend naar huis bij Bij Maarten in ’t Koetshuis in Vaassen

    Bij Maarten in ’t Koetshuis ligt aan het Maarten van Rossemplein in Vaassen. Niet de lekker directe historicus Maarten van Rossem die we kennen van tv, maar de Gelderse versie uit 1500, die nietsontziend te werk ging. Nu is er nog een Maarten: sinds maart 2020 zijn Maarten en Desirée Noijens de nieuwe uitbaters van ’t Koetshuis, dat naast Kasteel Cannenburgh ligt. Samen streven ze gastvrijheid, persoonlijkheid en gezelligheid na.

Veluwe