De locatie van familiebedrijf Gosschalk in Epe
Volledig scherm
PREMIUM
De locatie van familiebedrijf Gosschalk in Epe © Henri van der Beek

Bewondering voor omstreden Gosschalk na overname: ‘Hebben verantwoordelijkheid genomen’

Dat het omstreden Gosschalk uit Epe ‘ontzettend veel geleerd’ heeft van dierenmishandelingen in de slachterij, was ‘van groot belang’ bij de overname van het Eper familiebedrijf. Dat stelt Marijke Everts, directielid van de Van Drie Group. De kalfs- en rundvleesproducent uit Uddel krijgt zestig procent van de aandelen van Gosschalk in handen. „Ze hebben verantwoordelijkheid genomen.”

10 reacties

  • carla spelt

    2 maanden geleden
    Geert T Veel kriek, o.a.. ook de hardrijidende taxibussen aanpakken die altijd met grote snelheid door Oene rijden, vol met medewerkers van Godschalk. Daarnaast ook de vele buitenlandse vrachtauto's (trailers van 18 m) plus de vele vrachtauto s geladen met koeien en varkens niet meer door de dorpen sturen , ze kunnen simpel de A1 afrijden en bij Epe afslaan
  • Wilbert Boekholt

    2 maanden geleden
    Goed voor de marktwerking
  • Henk Liefers

    2 maanden geleden
    Kritiekloos artikel van de voorlichtster van de van drie group. Nu nog zorgen voor het welzijn en de betaling van de arbeidsmigranten, want die worden schaamteloos uitgebuit met duistere uitzendbureaus.
  • Jellema

    2 maanden geleden
    Bewondering voor aandacht voor de reputatie bedoelt men. Er was potdorie een bedrijfssluiting nodig voordat men bedacht dat het misschien goed is om aan het belang van dieren te denken. Eens een slager altijd een slager, en dat geldt natuurlijk ook voor de slagers uit Uddel. Investeer in gezond en duurzaam, in plaats van in nog meer vlees.
  • Yvonne Veld

    2 maanden geleden
    Fsntastisch. Kunnen ze fijn inzetten op nog meer dierenmishandeling en moorden. 1,7 miljoen dieren per dag er doorheen draaien in dit soort horrorhuizen is blijkbaar nog niet genoeg. Hoog tijd voor kweekvlees voor de carnivoren, dan is dit niet meer nodig.