Volledig scherm
PREMIUM
Vorig jaar zijn de arbeidsmigranten die op bungalowpark De Beekhorst in Epe woonden gedwongen te vertrekken. © Vakfoto Van Der Beek

Bospark de Schaapskooi in Wissel moet arbeidsmigranten de deur wijzen

Er wordt korte metten gemaakt met de illegale huisvesting van arbeidsmigranten op Bospark de Schaapskooi in Wissel. Het college van burgemeester en wethouders heeft inmiddels waarschuwingen uitgedeeld. Wordt daar geen gehoor aan gegeven, dan volgen er boetes. 

Arbeidsmigranten die op Bospark de Schaapskooi verblijven, veroorzaken steeds meer overlast. Dorpspartij Epe (DE) trok eind april aan de bel en riep het college op in te grijpen ,,Toeristen worden bedreigd en uitgescholden. Dit kan zo niet langer’', zei fractievoorzitter Rien van der Vlies in deze krant. 

  1. Elk dorp of buurtschap op de Veluwe heeft een eigen feestweek, maar wie komen daar eigenlijk op af?
    PREMIUM

    Elk dorp of buurtschap op de Veluwe heeft een eigen feestweek, maar wie komen daar eigenlijk op af?

    Elk zichzelf respecterend buurtschap of dorp op de Veluwe heeft het: een feestweek. Met vertier voor alle leeftijden. Zo zit de feestweek van Hoge Enk, een buurtschap in de gemeente Elburg, er net op. En eindigt de zomer in augustus met het Emsterfeest (Epe), misschien wel de grootste van de regio. Maar wat is het belang van zo’n week? En komen er nog wel mensen op af? Een rondgang langs feesttenten en voorzitters.

Veluwe