Brandweer Vaassen redt ‘blaffende hond’ uit container, maar het blijkt net iets anders te liggen

VideoVoorbijgangers hoorden vanochtend in Vaassen hondengeblaf uit een ondergrondse container komen. Daarom belden ze de hulpdiensten.  

3 reacties

 • Yvonne Veld

  2 maanden geleden
  Was het blafgeluid zo levensecht dat het niet te onderscheiden was van een speelgoedgeluid? Idd. jammer dat mensen een goed uitziend en werkend speeltje zo makkelijk bij het afval deponeren terwijl een ander kindje er mogelijk blij mee gemaakt had kunnen worden. Er zijn overal wel weggeefwinkels, peuterspeelzalen, minder bedeelde kinderen.
 • Geja Haas Geja

  2 maanden geleden
  Duur grapje
 • Agnes Mulder

  2 maanden geleden
  Enorm lastig om een paar batterijen eruit te halen of een 2e leven te geven aan anderen!!
 1. Geen stoffen mondkapje meer... waar kun je dan nu wel een goede kopen? (Goedkoper wordt het er niet op)
  PREMIUM
  28

  Geen stoffen mondkapje meer... waar kun je dan nu wel een goede kopen? (Goedkoper wordt het er niet op)

  Het stoffen mondkapje moet, als het aan het OMT ligt, in de ban. Ook de gekochte blauwe harmonicamaskertjes die je per 50 in de winkel kocht, zijn straks wellicht niet meer voldoende. Vrijdag wordt duidelijk of het kabinet het advies overneemt en mondkapje type 2 de standaard moet worden. Mocht jij voor de troepen uit willen lopen: waar kun je deze mondkapjes bemachtigen?
 2. Occulte rituelen, seks en de elite: mysteries Ronde Huis in Nunspeet onderzocht in nieuwe podcast
  Podcast
  10

  Occulte rituelen, seks en de elite: mysteries Ronde Huis in Nunspeet onderzocht in nieuwe podcast

  In de bossen op de Veluwe, vlak bij het dorp Nunspeet, ligt een grote, open plek omringd door bomen. Op deze plek stond een rond huis, of beter gezegd hét Ronde Huis. Het werd gebouwd in 1906 door Frank van Vloten en 60 jaar later afgebroken door Staatsbosbeheer. Hoewel het huis er niet meer staat, gaan er wilde geruchten rond over de plek, het huis en de eigenaar. Was het Ronde Huis in Nunspeet een horrorhuis waar kinderen op rituele wijze werden vermoord?

Veluwe