Brandweer Vaassen redt ‘blaffende hond’ uit container, maar het blijkt net iets anders te liggen

VideoVoorbijgangers hoorden vanochtend in Vaassen hondengeblaf uit een ondergrondse container komen. Daarom belden ze de hulpdiensten.  

3 reacties

 • Yvonne Veld

  1 maand geleden
  Was het blafgeluid zo levensecht dat het niet te onderscheiden was van een speelgoedgeluid? Idd. jammer dat mensen een goed uitziend en werkend speeltje zo makkelijk bij het afval deponeren terwijl een ander kindje er mogelijk blij mee gemaakt had kunnen worden. Er zijn overal wel weggeefwinkels, peuterspeelzalen, minder bedeelde kinderen.
 • Geja Haas Geja

  1 maand geleden
  Duur grapje
 • Agnes Mulder

  1 maand geleden
  Enorm lastig om een paar batterijen eruit te halen of een 2e leven te geven aan anderen!!
 1. Fabriek in Emst neemt voortouw met duurzame mondkapjes. Plastic maskers rotten niet weg op straat
  PREMIUM

  Fabriek in Emst neemt voortouw met duurzame mondkapjes. Plastic maskers rotten niet weg op straat

  Stoffen mondkapjes gaan in de ban en de ‘chirurgische’ mondmaskers die voortaan enkel nog worden erkend, moeten op meer plekken worden gedragen. Als het kabinet advies daartoe van het OMT overneemt, dreigen er nog meer gedragen mondkapjes in de openbare ruimte achter te blijven. Dat hoeft geen ramp te zijn, denken ze in Emst. Wattenschijfjesfabriek Lemoine staat te popelen een duurzame versie die snel verteert te presenteren.
 2. Dat Molukkers geld willen van Epe, valt politieman John uit Zwolle zwaar: ‘Je moet eens weten hoe ik heb geleden’
  PREMIUM
  13

  Dat Molukkers geld willen van Epe, valt politieman John uit Zwolle zwaar: ‘Je moet eens weten hoe ik heb geleden’

  De Molukse organisatie Maluku4Maluku wil snel horen of Epe openstaat voor excuses en financiële compensatie voor de gewelddadige ontruiming van het Molukse barakkenkamp in Vaassen in 1976. Zo niet, dan overweegt het juridische stappen. Voor oud-politieman John Röben uit Zwolle is het een klap in het gezicht. Hij liep bij Molukse rellen blijvend letsel op, maar kreeg geen cent.

Veluwe