Brute zwijnenaanval na plaspauze in het bos wordt André (80) uit Epe bijna fataal: 'Hoe een mens kan bloeden zeg’

Video,,Ik dacht echt even: dit is het einde.’’ André Struijk (80) uit Epe is blij dat hij het verhaal überhaupt nog kan navertellen. Dit weekend werd hij op landgoed Tongeren in Epe aangevallen door een wildzwijn. Hij is een jaap van 30 centimeter in zijn been én een angstig avontuur rijker.   

2 reacties

 • Harm-Jan Jansen

  5 maanden geleden
  Het was een mannetjes zwijn, is het niet zo, dat als deze meneer gaat urineren, het mannetjes zwijn hem ziet als rivaal?
 • P. Bloemheuvel

  5 maanden geleden
  Beterschap !
 1. Voormalig Wezepenaar kon ‘geen stap verzetten’ zonder de politie op zijn hielen
  PREMIUM

  Voormalig Wezepenaar kon ‘geen stap verzetten’ zonder de politie op zijn hielen

  Hij was bepaald geen vriendjes met de politie in Epe. „Die jagen op me, Ik kan geen stap verzetten of ik word staande gehouden”, zegt de 37-jarige Robert C. Dat was de reden dat hij keer op keer de waarheid niet vertelde als hij weer eens werd aangehouden. Intussen is hij tot inkeer gekomen. Voor de rechtbank in Zutphen wilde hij, om schoon schip te maken, maandag wel uit de doeken doen hoe het zat met de tien feiten waar hij voor terecht stond. Hij bekende ze grotendeels.
 2. Epe herdenkt ontruiming Moluks woonoord in Vaassen voor het eerst samen: ‘Helend en historisch’
  PREMIUM

  Epe herdenkt ontruiming Moluks woonoord in Vaassen voor het eerst samen: ‘Helend en historisch’

  Voor het eerst loopt de gemeente Epe mee met een wandeltocht die de gewelddadige ontruiming van het Molukse woonoord Vaassen in 1976 herdenkt. De organiserende Molukse wijkraad Berkenoord 2 in Vaassen is blij met de aangekondigde aanwezigheid en ziet het meelopen van burgemeester Tom Horn zaterdag als een eerste stap om de ingrijpende gebeurtenissen van 45 jaar geleden te kunnen afsluiten.

Veluwe