Volledig scherm
Burgemeester Van der Hoeve © de Stentor

Burgemeester Van der Hoeve van Epe: ‘Ernstige zorgen over vermiste Loes’

Burgemeester Hans van der Hoeve van Epe maakt zich ernstig zorgen over de vermissing van de 18-jarige Loes, die in zijn gemeente woont. Hij volgt de ontwikkelingen op de voet, aldus een woordvoerder van de gemeente. 

Van der Hoeve staat in nauw contact met de politie en het Openbaar Ministerie. ,,De burgemeester wacht de uitkomsten van het politieonderzoek af’’, zegt de woordvoerder. Zodra er meer nieuws is volgt een nadere reactie vanuit de gemeente. 

Loes verdween in de nacht van vrijdag op zaterdag toen zij op een feestje in Oene was geweest. De politie noemde haar verdwijning “urgent” en startte direct een zoektocht. Vandaag gingen ook vrienden en bekenden massaal naar de 18-jarige op zoek. Eerder vanmiddag liet de politie weten dat er een lichaam van een vrouw is gevonden in Nijbroek. Het is nog niet duidelijk of dit om het lichaam van Loes gaat. Hier wordt later vanavond mogelijk meer over bekend.

  1. Van Epe richting Boerengat en Schapenbout; geen probleem vindt Werners Rare Music Shop
    PREMIUM

    Van Epe richting Boerengat en Schapen­bout; geen probleem vindt Werners Rare Music Shop

    Wie net als voorheen even een gebroken snaar wil vervangen bij Werners Rare Music Shop, moet daar voortaan een aardig ritje voor maken. Nu de deuren van de winkel in Epe na vijfenhalf jaar noodgedwongen zijn gesloten, hebben eigenaar Werner van Ettinger en zijn partner Majorie Kemps een nieuw onderkomen gevonden. Op welgeteld twee uur en 41 minuten rijden van het oude postkantoor van Epe.

Veluwe