Volledig scherm
© Thinkstock

Camping Helfterkamp Vaassen wint verkiezing

VAASSEN - Camping De Helfterkamp in Vaassen is de winnaar geworden van de publieksprijs 'RECRON Kampeer- en/of Bungalowbedrijf 2016'. Dat is woensdagmiddag bekendgemaakt tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Recreatieondernemers in Nederland.

Helfterkamp was één van de vijf genomineerden. Tot 15 oktober konden bezoekers hun beoordelingen en mening geven over de verschillende verblijven. Dan ging het bijvoorbeeld om zaken als gastvrijheid, horeca en hygiëne. Bij de vijf genomineerden is er gekeken naar de gegeven rapportcijfers en ook het aantal stemmen. En daaruit bleek dat de camping in Vaassen dit jaar het beste heeft gescoord.

Het is niet de eerste keer dat de camping in de prijzen valt. Vorig jaar werd De Helfterkamp tweede in dezelfde verkiezing. In 2001 is het verblijf al eens door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar. Sinds 2012 is De Helfterkamp, met circa 220 kampeerplaatsen, in handen van Bart en Kirsten Looijmans.

Het stel heeft door het winnen van de verkiezing een beeld en oorkonde in ontvangst mogen nemen. Daarnaast krijgen ze een inkijkje in alle geschreven reviews. "En natuurlijk eeuwige room", zegt Marike Rosier van RECRON.

Veluwe