De Rossumdaerpers in Vaassen gaat persoonlijke entreekaarten verkopen. Hiermee wil de carnavalsvereniging voorkomen dat tickets voor woekerprijzen worden doorverkocht.
Volledig scherm
PREMIUM
De Rossumdaerpers in Vaassen gaat persoonlijke entreekaarten verkopen. Hiermee wil de carnavalsvereniging voorkomen dat tickets voor woekerprijzen worden doorverkocht. © Jan Hagen

Carnaval in Vaassen is handel in kaarten tegen woekerprijzen zat en neemt maatregelen

PollCarnavalsvereniging De Rossumdaerpers in Vaassen is het zat. Leden verhandelen voor woekerprijzen hun kaartje voor het populaire feest. Tickets van 28,50 euro worden voor ruim 100 euro doorverkocht. Wie betrapt wordt, raakt zijn lidmaatschap kwijt.

 1. Actievoerder Harry Voss euforisch na ‘zege’ op de koning: ‘Na 35 jaar strijden de kroon op mijn werk’
  PREMIUM
  VIDEO
  18

  Actievoer­der Harry Voss euforisch na ‘zege’ op de koning: ‘Na 35 jaar strijden de kroon op mijn werk’

  Al 35 jaar komt Harry Voss in het geweer tegen het feit dat Kroondomein Het Loo ieder jaar tussen 15 september en 25 december op slot moet voor publiek, zodat de koning er in alle rust op het wild kan jagen. Maar vandaag lijkt de Apeldoorner (69) zijn levenswerk eindelijk te hebben voltooid. Om een miljoenensubsidie te behouden, moet Willem-Alexander het natuurgebied 358 dagen per jaar openstellen van landbouwminister Carola Schouten.

Veluwe