Eyes on Animals heeft sinds kort onbeperkt toegang tot het slachthuis van Gosschalk. Ook mag de dierenwelzijnsorganisatie alle camerabeelden inzien.
Volledig scherm
PREMIUM
Eyes on Animals heeft sinds kort onbeperkt toegang tot het slachthuis van Gosschalk. Ook mag de dierenwelzijnsorganisatie alle camerabeelden inzien. © archief/Henri van der Beek

Dierenorganisatie krijgt toegang tot alle camera’s van omstreden slachterij Gosschalk (maar er zijn twijfels)

MET VIDEOEyes on Animals heeft na herhaaldelijk aandringen een voet tussen de deur gekregen bij slachterij Gosschalk in Epe. De dierenwelzijnsorganisatie mag onaangekondigd langskomen en rondkijken in het slachthuis. Ook is toegang gegeven tot alle camera’s, waarop Eyes on Animals ziet of varkens en koeien op de juiste wijze worden geslacht. Echter niet iedereen is overtuigd van het effect.

2 reacties

 • Anne Noort

  1 maand geleden
  Echt Bert? Leg eens uit?
 • Bert van de Grift

  1 maand geleden
  Ach die dierenorganisatie is een en al linkse lobby
 1. Songfestival maakt tongen los: ‘Als ze maar niet partijdig zijn en dat Oekraïne wint’
  MET VIDEO
  7

  Songfesti­val maakt tongen los: ‘Als ze maar niet partijdig zijn en dat Oekraïne wint’

  S10 staat zaterdagavond in de finale van het Songfestival. Maakt de Nederlandse inzending kans op de eerste plek, of staat op voorhand al vast dat Oekraïne wint? De Stentor-verslaggever Jeroen Pol vraagt het mensen op straat: ‘Als ze maar niet partijdig zijn en dat Oekraïne wint’, maar ook: ‘Ik zou het toejuichen wanneer Oekraïne wint. Ze verdienen daar alle steun die mogelijk is’.

Veluwe