Volledig scherm
Het logo van Domino's. © Domino's

Domino's komt naar Epe

Domino's, de keten die bekend is van de afhaal- en bezorgpizza's, opent een winkel in Epe. In de laatste week van juni wordt de zaak aan de Pastoor Somstraat geopend.

Domino's komt in Epe op de plek waar voorheen Mediterraan zat. Franchisenemer Ben de Wit wordt de eigenaar van Domino's in Epe. Hij heeft ook in Barneveld en Putten al zaken van de pizzaketen. Kenmerkend voor de winkel in Epe is dat er uitsluitend met de fiets wordt bezorgd. Dit past binnen het duurzaamheidsbeleid van Domino's om zoveel mogelijk op e-bikes te bezorgen.

De nieuwe winkel van Domino's in Epe wordt de 256ste winkel van dat bedrijf in Nederland. In de nabijheid van Epe zijn al Domino's-filialen in Zwolle (drie), Nunspeet, Harderwijk, Putten, Apeldoorn (drie) en Deventer (drie).

  1. SV Epe zorgt voor ‘vrouwlijk’ tintje aan internationaal Marc Overmars Paastoernooi
    PREMIUM
    video

    SV Epe zorgt voor ‘vrouwlijk’ tintje aan internatio­naal Marc Overmars Paastoer­nooi

    Op het Marc Overmars Paastoernooi in Epe wemelt het van de jonge voetbaltalenten. Jeugdteams onder 14 en onder 12 van clubs als Ajax, Vitesse, PEC Zwolle, Go Ahead, maar ook Juventus, SV Kopenhagen, Slavia Praag en KC Genk speelden in het tweedaagse toernooi. Ook de jeugd van SV Epe trad aan op de velden tegen het internationaal geweld. Met een primeur, want Laurore van de Worp (12) was de eerste vrouwlijke keepster ooit van het toernooi.

Veluwe