Cees Jonker, chefkok van Auberge Navet in Apeldoorn, toont een afhaalgerecht met wildpaté klaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Cees Jonker, chefkok van Auberge Navet in Apeldoorn, toont een afhaalgerecht met wildpaté klaar. © Maarten Sprangh

Een verloren wildseizoen? Op de Veluwe staan dit najaar haas en ree thuis op tafel

Komen de restaurants van hun eenden, fazanten en hazen af? Het wildseizoen is begonnen op de Veluwe, maar de horeca is verplicht gesloten. Wie somberheid verwacht, komt bedrogen uit. ‘Mensen maken het thuis gezellig.’

  1. Wauw! Wolf rent op klaarlichte dag door de weilanden bij Apeldoorn
    Play

    Wauw! Wolf rent op klaarlich­te dag door de weilanden bij Apeldoorn

  2. Terreinwagen raast door voetgangersgebied Trier: twee doden
    Play

    Terreinwa­gen raast door voetgan­gers­ge­bied Trier: twee doden

Veluwe