Met inachtneming van de afstandsregels van het RIVM komen eindexamenkandidaten op de RSG NO-Veluwe in Epe individueel naar school voor de laatste praktijkexamens. Leerkracht Jeroen Nijland  neemt hier een Natuurkunde-toets af bij examenkandidaat Chaïmae Benjaddi.
Volledig scherm
PREMIUM
Met inachtneming van de afstandsregels van het RIVM komen eindexamenkandidaten op de RSG NO-Veluwe in Epe individueel naar school voor de laatste praktijkexamens. Leerkracht Jeroen Nijland neemt hier een Natuurkunde-toets af bij examenkandidaat Chaïmae Benjaddi. © Hans van de Vlekkert

Elke school zijn eigen examen: RSG Epe houdt centrale ‘online’ toetsweek, Nuborgh kiest voor meerdere momenten

Van de honderden eindexamenleerlingen van de middelbare scholen op de Veluwe staat een deel er zo goed voor, dat ze nu ‘virtueel’ geslaagd is. Dat geldt zeker niet voor iedereen. De scholen zijn nog hard aan het werk om de schoolexamens voor alle leerlingen netjes af te ronden.

Eind maart besloot minister Arie Slob de centrale eindexamens te schrappen in verband met de coronacrisis. Scholen kregen door dit besluit meer tijd om hun eigen schoolexamens af te ronden. 

Veluwe