Medewerkers van de gemeente Epe, politie en Belastingdienst doen, inmiddels twee jaar geleden, een inval op De Beekhorst.
Volledig scherm
PREMIUM
Medewerkers van de gemeente Epe, politie en Belastingdienst doen, inmiddels twee jaar geleden, een inval op De Beekhorst. © Maarten Sprangh

Epe blijft vakantieparken het vuur aan de schenen leggen

Met veel bombarie is bungalowpark De Beekhorst in Epe vorig jaar ontruimd. Alle arbeidsmigranten die op het terrein woonden, hebben hun koffers moeten pakken. Het optreden van de gemeente Epe was rigoureus en nietsontziend. Regels waren immers regels en die moesten worden gehandhaafd. Krijgt deze aanpak een vervolg?

  1. Herstelwerk Elburgerbrug moet hersteld worden: alweer dagenlange stremming. Dat is niet voor het eerst (en ook niet voor het laatst)
    PREMIUM

    Herstel­werk Elburger­brug moet hersteld worden: alweer dagenlange stremming. Dat is niet voor het eerst (en ook niet voor het laatst)

    De voor de bereikbaarheid van Flevoland en de Veluwe zo belangrijke Elburgerbrug is eind augustus/begin september bijna een werkweek lang gestremd. Alweer, verzuchten gebruikers. Onderhoud, zegt de provincie Flevoland. Maar wel het gevolg van eerder gemaakte fouten. Zo zat er eerst een ongewenste knik in de brug en laat nu het asfalt los. Wat gaat er mis en hoe kan dat?

Veluwe