In Epe is weinig vertrouwen dat minister Cora van Nieuwenhuizen met een deugdelijk onderzoek op de proppen komt naar de gevolgen van laagvliegroutes.
Volledig scherm
PREMIUM
In Epe is weinig vertrouwen dat minister Cora van Nieuwenhuizen met een deugdelijk onderzoek op de proppen komt naar de gevolgen van laagvliegroutes. © ANP

Epe heeft geen vertrouwen in minister en doet eigen onderzoek naar laagvliegroutes Lelystad Airport

Zorgen de laagvliegroutes van Lelystad Airport voor schade aan de natuur? In Epe is weinig vertrouwen dat minister Cora van Nieuwenhuizen met een deugdelijk onderzoek op de proppen komt. Daarom trekt de gemeente 10.000 euro uit voor een contra-expertise.

 1. Weer ziet Epe inwoners over het hoofd, klaagt politiek. ‘Vergunning zorgcentrum opschorten’
  PREMIUM

  Weer ziet Epe inwoners over het hoofd, klaagt politiek. ‘Vergunning zorgcen­trum opschorten’

  Hoe kan het dat een villabuurt in Epe werd overvallen door een kant-en-klaar plan voor een groot zorgcomplex? En waarom informeerden burgemeester en wethouders ook de gemeenteraad niet vroegtijdig? Daarover willen meerdere raadsfracties opheldering van B en W, nu bewoners van de Burgemeester van der Feltzlaan op hun achterste benen staan over het plan. De manier waarop de gemeente omgaat met burgerparticipatie roept grote vragen op, vinden VVD, D66 en Epe Liberaal.
 1. Negen doden bij schietpartij bij FedEx in Indianapolis
  Play

  Negen doden bij schietpar­tij bij FedEx in Indianapo­lis

 2. Bikini's verschieten van kleur: Tom gaat ermee de wereld over
  Play

  Bikini's verschie­ten van kleur: Tom gaat ermee de wereld over

Veluwe