Volledig scherm
© Google Streetview

Eper Kulturhus rockt op RockEvening

EPE - RockEvening wordt tweemaal per jaar in het Eper Kulturhus gehouden. De muzikale avond is gratis toegankelijk voor publiek. 'Whoosh' en de 'Sp aties' zijn de bands die live optreden tijdens Rock Evening, op vrijdagavond 4 november. Aanvang 21.00 uur.

'Whoosh' is een zeskoppige coverband met de Epenaren Ingrid en Alfred Kers in de gelederen. Het gezelschap wisselt top 40-werk af met classics en veel Nederpop-muziek.De 'Sp aties' speelt stevige nederpunkmuziek. De band wordt gevormd door Epenaar Henk-Jan Hoekjen en de broers Armand en Barry Hofstede (beiden afkomstig uit Heerde). 'Nederlandstalig en meerstemmig bezingen ze de geneugten en teleurstellingen van wezenloos geluk, ouder worden en leven op het platteland', is er op hun website te lezen.

Wisseling in organisatie
De organisatie van RockEvening is sinds kort in handen van de programmaraad van het Kulturhus Epe. Voorheen organiseerde Peter Gerritsen met diverse medewerkers het evenement jarenlang. Medio vorig jaar namen Johan van Vemde en Fabian Brummel het stokje van hem over. Na twee edities is dat duo, bekend van de band Orange Fox, echter gestopt met de organisatie. Van Vemde: "Wij zagen te weinig mogelijkheden om in de toekomst meer van RockEvening te maken. De rek was er in onze optiek uit."

Veluwe