Deze fraaie plaat schoot Frank Hagedorn op de Elspeterweg bij Vaassen.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze fraaie plaat schoot Frank Hagedorn op de Elspeterweg bij Vaassen. © Frank Hagedorn

Frank (65) maakt wonderschone foto van wolf op de Veluwe: ‘Tien, twaalf seconden bleef-ie staan’

‘Wat doe jij hier?’ Met die blik werd Apeldoorner Frank Hagedorn (65) vanochtend secondenlang aangestaard door een wolf in het natuurgebied bij Vaassen. De boffende hobbyfotograaf kreeg genoeg tijd om zijn telelens scherp te stellen en een unieke plaat te maken. ,,Ik ben gelukkig.”

25 reacties

 • Arend Reiger

  2 maanden geleden
  Thnx Anne ;)
 • Anne Noort

  2 maanden geleden
  Jules, het gaat hier om een wolf op de Veluwe. Er zijn genoeg artikelen over de situatie in Oekraïne om op te reageren. Inderdaad, geen dier zo destructief als de mens, maar uiteindelijk gaat het hier om een mooie foto van een indrukwekkend dier, ver weg van Oekraïne. Ook Arend vindt dat die niet zomaar moeten worden afgeschoten en uitgeroeid zoals sommige simpele zielen hier roepen, dus in dat opzicht zijn jullie het eens. Prima toch?
 • Jules Vismale

  2 maanden geleden
  @Arend Reiger, ik ga er niet vanuit dat de oorlog in Oekraïne, waarbij duizenden doden vallen, complete onzin zou wezen en wolven kunnen bovendien geen wereldoorlogen gaan ontketenen!
 • Arend Reiger

  2 maanden geleden
  @jules volgens mij zijn we het eens dat het onzin is wat er wordt geroepen
 • Jules Vismale

  2 maanden geleden
  @Arend Reiger, wij hebben hier in Nederland al meer dan een halve eeuw geen rabiës meer gehad omdat die met vaccins werden bestreden! En als je eens ziet hoeveel kinderen er in Oekraïne worden aangevallen door "wolven" die over tanks, kanonnen, straaljagers enz. beschikken en zelfs runderen en kleinvee roven om die allemaal zelf te gaan consumeren dan is de wolf daarmee nog een onschuldige huispoedel, in tegenstelling tot vele bijtgrage honden in Nederland die kinderen en schapen belagen!

Veluwe