Wibra-topman Bas Duijsens belandde deze week in het oog van de storm: ,,Ik verwachtte massale verontwaardiging en afkeuring richting de regering.”
Volledig scherm
PREMIUM
Wibra-topman Bas Duijsens belandde deze week in het oog van de storm: ,,Ik verwachtte massale verontwaardiging en afkeuring richting de regering.” © Rob Voss

Hoe allemansvriend Wibra uit Epe even een rebel was: ‘Ik ben verplicht om te vechten voor het bestaan van mijn medewerkers’

Van allemansvriend tot rebel. Het imago van Wibra stond deze week onder druk. En dat in een toch al turbulent jaar met het coronavirus, winkels die verplicht dicht moeten en een faillissement met doorstart in België. Het steekt Bas Duijsens, de topman van de winkelketen uit Epe, die positief is over de toekomst: ,,Al is het essentieel dat de winkels weer open mogen.” 

  1. Opgestapte wethouder Robert Scholten half jaar na comeback al weer weg uit Eper politiek
    PREMIUM
    2

    Opgestapte wethouder Robert Scholten half jaar na comeback al weer weg uit Eper politiek

    De politieke terugkeer van Robert Scholten in de gemeente Epe is al weer voorbij. Scholten is in mei ‘via de achterdeur’ teruggekomen in de politieke arena, nadat hij in februari als wethouder opstapte toen zijn positie onhoudbaar was geworden. De zetel in de gemeenteraad die vrijkwam toen zijn partijgenoot Michiel Wiersinga hem opvolgde, moet hij na een half jaar weer opgeven wegens verhuizing naar een andere gemeente.

Veluwe