Slachterij Gosschalk uit Epe werkt volgens toezichthouder Roy Melsert en Madelaine Looije, inspecteur bij Eyes on Animals, ‘hard aan verbetering’ van het dierenwelzijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Slachterij Gosschalk uit Epe werkt volgens toezichthouder Roy Melsert en Madelaine Looije, inspecteur bij Eyes on Animals, ‘hard aan verbetering’ van het dierenwelzijn. © Henri van der Beek

Hoe slachterij Gosschalk uit Epe misstanden wil uitbannen: ‘Misdadigers komen niet binnen’

POLLTerwijl het Openbaar Ministerie (OM) de omstreden slachterij Gosschalk voor de rechter wil slepen, werkt het Eper familiebedrijf ‘hard aan verbetering’ van het dierenwelzijn. Dat stellen Gosschalk-toezichthouder Roy Melsert en Madelaine Looije, inspecteur bij Eyes on Animals. ,,Je kan niet verwachten dat slachten foutloos verloopt, bij vierhonderd varkens per uur.”

16 reacties

  • Arend Reiger

    2 maanden geleden
    @Yvonne En bovendien onnodig
  • Yvonne Veld

    2 maanden geleden
    Je kunt je afvragen hoe zuiver mensen zijn die dagelijks van duizenden dieren de kelen doorsnijden, en doen wat daaraan voorafgaat en wat er mee gepaard gaat. Slacht is simpelweg moord op gezonde levenslustige dieren die niet dood gemaakt willen worden.
  • Arend Reiger

    2 maanden geleden
    Of Henri je kunt kijken of je niet door kunt gaan
  • Henri Wolf

    2 maanden geleden
    Je heb overal wel rotte apels tussen zitten kan een keer gebeuren wat word er toch een drame van gemaakt gewoon goed in de gater houden en door gaan
  • B Winkeler

    2 maanden geleden
    @Roy Wesselink precies! Helemaal met u eens.