Na het omschoppen van een kabouter in de tuin, bleken er in en om het huis nog tachtig te staan. Een grap van de familie van Peter Bonhof na zijn huwelijk met Kim Ziengs.
Volledig scherm
PREMIUM
Na het omschoppen van een kabouter in de tuin, bleken er in en om het huis nog tachtig te staan. Een grap van de familie van Peter Bonhof na zijn huwelijk met Kim Ziengs. © Kim Ziengs

Kersvers echtpaar Kim en Peter uit Epe krijgt huis vol kabouters als ‘bruidsschat’

Eerst stoot ze er een om. Maar als in huis het licht aan gaat, blijkt het huis vol te staan met zeker tachtig tuinkabouters. Nee, hun huwelijksnacht zullen Peter Bonhof en Kim Ziengs uit Epe niet snel vergeten. De verkoop via Marktplaats gaat rap.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Gooit Eper politiek deuren dicht? Daar wordt nu toch over getwijfeld
  PREMIUM

  Gooit Eper politiek deuren dicht? Daar wordt nu toch over getwijfeld

  Gaan de deuren voortaan definitief in het slot, als het ‘presidium’ van de gemeenteraad vergadert? Burgemeester Tom Horn vindt dat een goed idee, sinds begin dit jaar tot zijn verrassing bleek dat iedereen nu nog aan mag schuiven als de fractievoorzitters procedurele zaken bespreken. Over een voorstel om het plaatselijke Reglement van Orde te laten aansluiten bij ‘de gewenste praktijk’ zijn echter twijfels ontstaan. Pas later hakt de raad de knoop door.

Veluwe