Lezers over misstanden bij slachterij in Epe: ‘Maar is het in andere horrorhuizen anders?’

LezersreactiesMet verontwaardiging wordt er gereageerd op de beelden dierenmishandeling bij slachterij Gosschalk in Epe. Twee bedrijven hebben hun banden met de slachterij per direct verbroken en al eerder maakte een meerderheid in de Tweede Kamer duidelijk dat Gosschalk per direct dicht moet. ‘Je kunt deze toko sluiten maar is het in andere horrorhuizen anders?’, zo vraagt Yvonne Veld zich af. 

6 reacties

 • Frieda Kiezebrink

  1 jaar geleden
  Sluiten is geen optie dan verplaatst en het probleem en werk je het juist meer in de hand door de toenemende drukte in andere slachthuizen. De medewerkers die schuldig zijn ontslaan. Slachten onder toezicht van derden. De tijd nemen om zo netjes mogelijk dus zo pijnloos mogelijk te doden. Dus de prijzen verhogen zodat er minder druk op komt te staan . Deze laten betalen door de groothandel niet door de boer. Kiloknallers verbieden in nl.Waarom komen ze nu pas met deze beelden ?????
 • Marianne Steenbergen

  1 jaar geleden
  Heb hier geen woorden voor, die arme onschuldige dieren. Direct sluiten en de daders bestraffen. Marianne Steenbergen
 • Ineke Wild

  1 jaar geleden
  Het slaan is al schandalig, maar dat het massaal vergassen (standaard dodingsmethode) nog steeds legaal is, is werkelijk ongelofelijk ! Deze onnodige ellende stopt pas als mensen ze niet meer eten. GO VEGAN!
 • jan elsinga

  1 jaar geleden
  hier wordt inderdaad een grens overschreden, en vervolgens koopt men vlees uit Vietnam, Oekraïne, Brazilië, Amerika, en men gelooft dat daar het slachtvee wordt verzocht netjes door te lopen, beste mensen, daar gaat het nog slechter aan toe, oké, we nemen dan maar vis, hoe gaat dat er aan toe? Zit nog wel met een vraag: deze beelden zijn van vorig jaar, waarom komt de actiegroep varkens in nood er nu pas mee, wat speelt hier op de achtergrond?
 • Esther Otter

  1 jaar geleden
  Wat vinden de boeren van deze praktijken? Ze zeggen dat ze goed voor hun dieren zorgen en laten ze op deze wijze naar de slachtbank gaan?

Veluwe