De vindplaats van het lichaam in Nijbroek. Het lichaam werd gevonden tijdens de zoektocht naar de vermiste Loes (18) uit Epe.
Volledig scherm
De vindplaats van het lichaam in Nijbroek. Het lichaam werd gevonden tijdens de zoektocht naar de vermiste Loes (18) uit Epe. © News United / Stefan Verkerk

Lichaam van een vrouw gevonden in zoektocht naar vermiste Loes (18) uit Epe

Er is een lichaam gevonden in de zoektocht naar de vermiste 18-jarige Loes uit Epe. De politie bevestigde rond 15:00 uur dat er een stoffelijk overschot is aangetroffen in Nijbroek. Ook geven zij aan dat het om een vrouw gaat. Over de exacte identiteit van het slachtoffer kan de politie nog niks zeggen. 

De brandweer is inmiddels vertrokken van de plaats delict. De politie heeft laten weten dat het gevonden lichaam binnen afzienbare tijd wordt weggehaald. De verwachting is dat werkzaamheden van de politie op de plaats delict niet lang meer zullen duren. 

Al de hele dag werd er door vrienden en bekenden naar Loes gezocht. Zij is spoorloos sinds de nacht van vrijdag op zaterdag. Ze was niet thuisgekomen na een feestje in Oene en de politie sprak van een urgente vermissing.  Lees hieronder ons liveblog terug.

Veluwe