Gemeentelijke toelichthouders loeren naar binnen op bungalowpark Eper Sprengen.
Volledig scherm
PREMIUM
Gemeentelijke toelichthouders loeren naar binnen op bungalowpark Eper Sprengen. © Archief, beveiligingscamera

Loerende toezichthouders die geloofsovertuiging registreren; Epe gooit het roer nu om

Telkens opnieuw toezichthouders die bij een vakantiebungalow naar binnen loeren. De ophef daarover op recreatiepark Eper Sprengen was een van voorbeelden waarmee het handhavingsbeleid van de gemeente Epe in de publiciteit kwam. Er is veel aan te merken op dat beleid, oordeelt de gemeenteraad nu. Actie is geboden.

21 reacties

 • Yvonne Koster

  2 maanden geleden
  . Wat ik mis, is het feit dat de laatste 2 jaar vele campings op de schop gaan. Herstructurering is het toverwoord. Mensen met een recreatiewoning worden doodleuk meegedeeld dat ze dienen te verdwijnen.Hun bezit wordt hen afgenomen, of tegen een fooi overgekocht. Deze mensen zijn gewoon rechteloos en alleen de SP heeft hiervoor diverse keren actie gevoerd.Maar spionage gebeurt niet alleen de de Gem. Op een particulier terrein in Emst worden de pachters door de verpachters in de gaten gehouden.
 • Anna Kuijper

  2 maanden geleden
  Om dit probleem snel op te lossen kan de Gemeente het beste besluiten om de hele handhaving - net als bij milieu al is gedaan - onder te brengen bij de Omgevingsdienst. Deze dienst staat feitelijk los van de Gemeente Epe en zorgt ervoor dat de handhaving volgens de keuze van de Gemeenteraad van Epe wordt uitgevoerd. Medewerkers die er nu nog zitten kunnen gewoon mee naar de omgevingsdienst en ze kunnen dan meteen ook goed leren hoe het eigenlijk hoort. Alles veel objectiever. Winst dus!
 • geert hendriksma

  2 maanden geleden
  Vind het jammer dat de gezichten geblurd zijn . Zet ze open en bloot op het net. Dit is ongehoord
 • Wil Janssen

  2 maanden geleden
  Meneer G.J. Hassink is niet bekend met het feit dat eigenaren van een recreatiewoning ALLE gemeentelijke belastingen (riool, afval, OZB) en heffingen moeten betalen en natuurlijk ook waterschapsbelasting. IDe verhogingen in gemeenten van deze belastingen gelden ook voor eigenaren van een recreatiewoning. Veel recreanten moeten dan ook nog forenzenbelasting betalen wat in de honderden euro's per jaar kan lopen. Het idee dat mensen daar (bijna) gratis wonen is gewoon onzin.
 • Jan Hooijer

  2 maanden geleden
  @renzebrink Passie voor de Burger??? Man je bent een echte ambtenaar, Jullie hebben geen passie voor de burger. Maar tegen de burger. Zeker ook een vvd er.